FRÅN JUPITER TILL JORDEN

Vi säljer gasapparater för industribruk

Har du drömt om en resa till Jupiter? Då skulle du mötas av många färggranna moln som ingår i Jupiters tjocka atmosfär. På Jupiter, som ursprungligen kallades gasplaneten, skulle man inte kunna promenera, eftersom Jupiter, till skillnad från jorden, inte är en fast planet.

Olika gaser finns även på andra planeter än Jupiter. Nu får du bekanta dig med de möjligheter som jordens gaser erbjuder.

VAD?

Med företaget Kaasulaite Lennart Wikström kommer du med på en resa till gasernas underbara värld och får framför allt veta vilka fördelar man kan ha av gaser. Ett ledande företag inom naturgas- och gasolapparater med ett brett sortiment och lång erfarenhet.

VARFÖR?

Vårt arbete utgår alltid ifrån kundens behov: enligt detta väljer och dimensionerar vi apparaterna för ert specifika behov. Med mångårig erfarenhet, ett brett sortiment och heltäckande installations- och underhållsservice erbjuder vi dig endast det bästa.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää